Ons team

Bij Co-libry zetten we ons met z’n allen in om je te begeleiden bij het vinden van je droomwoning. Wil je meer weten over wie er jou achter de schermen helpt? Maak dan hier even kort kennis met ons!

wendy

Wendy Geeraert

Mede-oprichter

Wendy is mede-oprichter en CEO van Co-libry. Sinds haar jeugd is zij een echte ondernemer, zij begon Co-libry uit haar eigen zoektocht naar een nieuwe thuis. En creëert zo een nieuwe manier om “aan vastgoed te doen”. Zij is verantwoordelijk voor de visie, strategie en groei van het bedrijf. Wendy houdt lezingen over ondernemerschap en tracht jonge vrouwen net als haar te motiveren om ook te ondernemen. Haar passie voor logica en parameters gecombineerd met haar opleiding als ingenieur-architect zorgt voor haar unieke kijk op de vastgoedwereld.

fréderic

Fréderic Geeraert

Mede-oprichter

Fréderic is mede-oprichter en CMO/CSO van Co-libry. Hij is verantwoordelijk voor de marketing en sales, ook houdt hij de vinger aan de pols om interessante en unieke manieren te ontwikkelen om vastgoed gemakkelijker en toegankelijker te maken. Fréderic is de broer van mede-oprichter Wendy, van jongs af aan werden zij betrokken in de vastgoedtransacties van hun ouders.

anna

Anna Praet

Mede-oprichter

Anna is mede-oprichter en CFO bij Co-libry. Zij houdt toezicht op de boekhouding van het bedrijf, staat in voor het onderhouden van de relaties met de Co-libry partners en zorgt steeds voor een warme welkom bij Co-libry. Anna begeleidt als doorwinterde vastgoedinvesteerdster het salesteam.

maarten

Maarten Belmans

Developer

Maarten zet zich, samen met Anthony, in bij de ontwikkeling van de Co-libry website. Zijn doel is om bij elke iteratie met een verbeterd product naar buiten te komen, waarbij onze gebruikers centraal staan.

magalie

Magalie De Meyer

Copywriter/Blogger

Magalie is onze copywriter van dienst. Zij is al sinds jongs af aan gepassioneerd door alles wat met taal te maken heeft. Ze is tevens ook onze residentiële blogger en legt er zich op toe om op die manier de vastgoedperikelen op een vlotte en heldere manier te verduidelijken voor onze bezoekers.

Wil je ook deel uitmaken van dit team?
Schrijf je dan nu in op onze open sollicitaties en wie weet ben jij wel de volgende die ons team versterkt.

Open Sollicitatie